Cautare rapida
Accesoriu
Brand
Model
Newsletter
Aboneaza-te
Urmareste-ne pe...

Oferta speciala de Paste de la Huse-Folii.ro!

8 Apr. 2016
Oferta speciala de Paste de la Huse-Folii.ro!

Vrem ca anul acesta sa te bucuri de primavara si de cea mai importanta sarbatoare pe care aceasta o aduce, Pastele! De aceea am creat a noua oferta pentru tine: la o comanda de minim 2 produse beneficiezi de livrare gratuita, folosind codul ‘iepuras2016’! Oferta este valabila pana la data de 1 mai.

Iepurasul este un simbol pascal ce dateaza din anii 1700, originand din cultura germana. El reprezinta primavara, bogatia si viata noua! Pentru ca suntem fiinte sociale, orice ‘viata noua’ incercam sa creem pentru noi, cu siguranta din ea nu vor lipsi persoanele dragi. De asemenea, pentru ca traim intr-o era a tehnologiei, care evolueaza din ce in ce mai rapid, vom tine legatura cu persoanele dragi prin intermediul …?

Al telefonului, desigur!

Pentru ca ai nevoie de el, iti sugeram sa il protejezi! Avem o multime de huse, folii si carcase cu modele interesante din care sa alegi! Profita de oferta noastra si lasa iepurasul sa vina atat la tine, cat si la persoanele dragi!

Daca iepurasul vrea sa faca un cadou pentru iPhone 6, noi ii sugeram o husa deosebita, ‘Tree of Wisdom’, pentru iPhone 5/5S sau o carcasa eleganta pentru iPhone 6/6S. Sau poate iepurasul vrea o carcasa pentru Samsung, caz in care noi ii sugeram o carcasa cu dantela pentru Galaxy S4!

Nu lasati primavara si Pastele sa treaca fara sa le sarbatoriti! Fiti alaturi de cei dragi, oriunde v-ati afla si fiti practici in acelasi timp!

 


Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay