Cautare rapida
Accesoriu
Brand
Model
Newsletter
Aboneaza-te
Urmareste-ne pe...

Detalii Livrare

Magazinul online www.huse-folii.ro nu detine un punct de lucru cu clientii, operand exclusiv ca magazin online. Toate comenzile sunt onorate prin livrarea produselor catre clienti.

Livrarea produselor comandate se realizeaza prin serviciile unei firme de curierat rapid (Fan Courier) sau prin Posta Romana. Efectuam livrari exclusiv in Romania.

Produsele comandate vor ajunge la adresa de destinatie specificata de client in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Programul de livrari Fan Courier este urmatorul:
Luni – Vineri: 09:00-18:30
Sambata: 09:00-14:00

Inainte de fiecare livrare, Fan Courier va contacta clientul pentru a stabili un interval orar de comun acord in care clientul sa fie gasit la adresa mentionata in formularul de comanda.

Pretul standard de transport pentru livrarea prin Fan Courier este de:
•    14 RON (TVA inclus) pentru livrari in Bucuresti;
•    19 RON (TVA inclus) pentru livrari in afara Bucurestiului in reteaua Fan Courier. Pentru a afla daca localitatea dumneavoastra se afla in reteaua de acoperire Fan Courier dati click aici;
•    In cazul in care se doreste livrarea produselor intr-o localitate aflata in afara retelei de acoperire Fan Courier, pe langa pretul standard de transport de 19 RON (TVA inclus) se va percepe o taxa suplimentara de 1 RON/km (TVA inclus) fata de cel mai apropiat punct Fan Courier. Taxa suplimentara se aplica o singura data pentru distanta pana la client in afara retelei de acoperire (doar dus, nu dus-intors).

 

Pretul standard de transport pentru livrarea prin Posta Romana este de:
•    14 RON (TVA inclus) pentru livrari in toata tara;


Livrarea gratuita pentru comenzi este valabila doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier. In cazul in care livrarea unei comenzi cu transport gratuit se realizeaza in afara ariei de acoperire, clientul va achita taxele suplimentare de transport, iar vanzatorul va achita taxa standard de transport. De asemenea, in cazul produselor aflate la promotii/reduceri de pret, se va lua in calcul pretul redus si nu cel initial pentru a calcula daca comanda se incadreaza la transport gratuit sau nu.

Pentru informatii suplimentare referitoare la serviciul de livrare prin curierat rapid, puteti consulta operatorii Fan Courier la numarul de telefon 021 9336.

Produsele comandate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru, de obicei intr-un plic sau un colet. Daca constatati semne de interventie sau deteriorare a ambalajului, va rugam sa verificati coletul in fata curierului si sa ne comunicati acest lucru. De asemenea, verificarea continutului coletului (primirea produsului comandat si a tuturor accesoriilor/documentelor necesare) se face tot in prezenta curierului - orice sesizare ulterioara referitoare la lipsa produsului sau a unor accesorii/documente etc. din colet nu se va lua in considerare.

Coletul trebuie sa contina factura fiscala tiparita de SC Mobile Devices SRL, certificatele de garantie (daca este cazul) si produsele comandate, noi, in ambalajul lor original.

In cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dupa efectuarea platei catre curier, acesta trebuie sa va elibereze o dovada a achitarii rambursului care va servi drept chitanta.


Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay