Cautare rapida
Accesoriu
Brand
Model
Newsletter
Aboneaza-te
Urmareste-ne pe...

Idee de cadou: huse pentru telefon HEAVY METAL!

27 Ian. 2014
Idee de cadou: huse pentru telefon HEAVY METAL!

Motorhead este o formatie britanica si este cunoscuta pentru stilul heavy metal abordat. Caracteristic sunt temele pieselor, care oscileaza intre razboi, abuz de putere si altele.

 

Pasionatilor de acest gen site-ul www.huse-folii.ro ofera urmatoarele accesorii, in functie de smartphone-ul utilizat: daca va reprezinta Apple, va puteti regasi printre utilizatorii de carcasa Motorhead iPhone sau husele Motorhead iPhone din piele neagra, cu logo-ul trupei. Daca nu va place iOS, puteti opta pentru carcasa Motorhead Samsung sau pentru husa Motordead Samsung. Carcasele sunt din piele dura si policarbonat, avand logo-ul gravat in culoarea rosie sau alba. Carcasele sunt simple, negre.

 

Desigur, husele Motoread sunt compatibile cu mai multe tipuri de telefoane, in functie de marime. Acestea sunt pentru telefoane precum Samsung, Apple, HTC, Nokia, Blackberry, Nexus, LG, Motorola, Apple, Huawei si Sony. Aceasta este confectionata fie din piele, fie din piele dura, ideala pentru a proteja telefonul, dar este si gravata cu logo-ul formatiei.

 

Nu va lasati pacaliti de ideea „sunt prea cool pentru o husa", acum design-urile sunt din ce in ce mai variate, pentru toate gusturile si tipurile. Va puteti regasi in explicatia basistului trupei, Lenny, pentru alegerea numelui: „I only put it in there to look mean." Fie ca sunt pentru barbati sau pentru fete, aceste huse si carcase fac un cadou perfect pentru pasionatii muzici rock sau heavy metal.


Va asteptam cu drag,

Echipa Huse-Folii.ro
www.huse-folii.ro
0728 804 894
comenzi@huse-folii.ro


Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay