Cautare rapida
Accesoriu
Brand
Model
Newsletter
Aboneaza-te
Urmareste-ne pe...

Politica de Returnare

Pentru orice probleme legate de produsele livrate de noi, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0728 804 894 sau la adresa de e-mail contact@huse-folii.ro.

In cazul in care doriti returnarea produselor comandate de pe site-ul www.huse-folii.ro, puteti face acest lucru fara penalitati si fara a invoca niciun motiv.

In conformitate cu dispozitiile art. 7 din OG 130/2000 cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului, daca este nemultumit de performantele produsului, calitatea produsului sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. In cazul denuntarii, produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare etc., precum si certificatul de garantie (in original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator.
 
In conformitate cu prevederile art. 8 din aceeasi ordonanta, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii coletului complet cu produsul returnat de catre vanzator.

Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum si cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei.
 
Conform art.10 din OG 130/2000, republicata, nu se restituie in termenul de 10 zile urmatoarele produse:
- produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
- produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid;
- inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator.

Pentru a returna un produs achizitionat de pe site-ul www.huse-folii.ro, va rugam sa parcurgeti urmatorii pasi:
1) Ne anuntati in scris, prin e-mail, ca doriti sa returnati un produs.
2) Tipariti si completati formularul de retur – toate campurile sunt obligatorii (Click aici pentru Formular Retur Produse).
3) Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului.
4) Expediati produsul prin curier rapid (Fan Courier) la adresa noastra. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
5) Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa deducem valoarea transportului din suma pe care o returnam. Valoarea transportului include intreaga contravaloare a transportului (TVA inclus) plus costul kilometrilor aditionali sau alte costuri suplimentare de transport daca este cazul.
6) Noi vom inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor. Singura optiune pentru returnarea contravalorii produsului returnat este transferul bancar.

Atentie!
-    Produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate: sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie utilizate/purtate sau deteriorate, sa aibe toate accesoriile si documentele care l-au insotit etc.
-    Returnarea produselor se poate realiza numai prin acelasi serviciu cu care s-a facut expedierea: Fan Courier.
-    Conform legii, cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate in totalitate de consumator.
-    Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va realiza numai dupa verificarea amanuntita a starii produselor returnate (sa nu fie utilizate, zgariate sau deteriorate) si efectuarea facturii de stornare.
-    In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
-    Exceptie de la politica de returnare fac produsele care au fost aduse la comanda speciala: lista de produse comandata de catre consumator si care nu se afla in stocul uzual al furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti (acestea sunt semnalate pe site cu mesajul „Disponibilitate: La comanda”).

Conform legii, renuntarea la cumparare este valabila numai in cazul persoanelor fizice, insa, www.huse-folii.ro acorda acest serviciu si persoanelor juridice.


Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay