Cautare rapida
Accesoriu
Brand
Model
Newsletter
Aboneaza-te
Urmareste-ne pe...

Termeni si Conditii

1.    Elemente definitorii

Compania care administreaza site-ul www.huse-folii.ro, denumit in continuare www.huse-folii.ro, este S.C. Mobile Devices SRL, numita in continuare Mobile Devices SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5171/07.05.2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO30159114.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mobile Devices SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

2.    Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.huse-folii.ro – imagini, video, texte, e-mail-uri, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mobile Devices SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Mobile Devices SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

In cazul in care suspectati ca unul sau mai multe materialele de pe site-ul www.huse-folii.ro incalca legea drepturilor de autor, va rugam sa sesizati acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@huse-folii.ro

3.    Accesul la informatiile de pe site

Mobile Devices SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.huse-folii.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mobile Devices SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

4.    Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.huse-folii.ro sunt noi, sunt oferite in forma in care vin de la producator si in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului / importatorului / distribuitorului.

Informatiile prezentate pe site-ul www.huse-folii.ro au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Mobile Devices SRL conform fiselor/site-urilor de prezentare ale producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa Mobile Devices SRL face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la producatori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametri pentru care a fost achizitionat.

Mobile Devices SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Mobile Devices SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Mobile Devices SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile si descrierile produselor prezentate in site-ul www.huse-folii.ro, acestea fiind preluate din prezentarile/informatiile puse la dispozitia noastra de catre producatorii / importatorii / distribuitorii fiecarui produs.

Toate promotiile afisate si descrise pe site-ul www.huse-folii.ro sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

5.    Limitarea raspunderii pentru preturi


Preturile prezentate includ TVA (20t%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Mobile Devices SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii. Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor ori de cate ori considera acest lucru ca fiind necesar.

6.    Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii de catre client reprezinta implicit si acceptarea termenilor si conditiilor site-ului www.huse-folii.ro. Mobile Devices SRL va emite catre client o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

7.    Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online (de catre client) sau prin confirmare telefonica.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit pentru produsele comandate de client. Costurile de transport standard sunt:

  • pentru livrarea prin Fan Courier: 12 RON (TVA inclus) pentru livrari in Bucuresti si 17 RON (TVA inclus) pentru livrari in afara Bucurestiului in reteaua Fan Courier;
  • pentru livrarea prin Posta Romana: 12 RON (TVA inclus) pentru livrari in toata tara.


Livrarea produselor se realizeaza prin curier rapid (Fan Courier) sau prin Posta Romana, iar preturile de livrare si livrarea gratuita comunicate pe site sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a acestuia (click aici pentru raza de acoperire). In cazul in care se doreste livrarea produselor intr-o localitate aflata in afara retelei de acoperire Fan Courier, pe langa pretul standard de transport de 19 RON (TVA inclus) se va percepe o taxa suplimentara de 1 RON/km (TVA inclus) fata de cel mai apropiat punct Fan Courier. Taxa suplimentara se aplica o singura data pentru distanta pana la client in afara retelei de acoperire (doar dus, nu dus-intors).

Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de firma Mobile Devices SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania.

Inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curierul Fan Courier. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul firmei Mobile Devices SRL, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat. Receptia este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

In afara de cazul in care este agreat diferit de catre Mobile Devices SRL si client, Mobile Devices SRL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele comadate de client in momentul predarii acestora catre societatea de curierat. Mobile Devices SRL se va asigura ca produsele comandate sunt ambalate corespunzator si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8.    Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs). Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre Mobile Devices SRL la adresa de e-mail: comenzi@huse-folii.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Mobile Devices SRL. Plata in avans se poate efectua si online, cu card de credit (disponibila in curand). Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor dumneavoastra. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

9.    Dreptul de returnare a produselor cumparate

Conform Ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, clientul are dreptul sa notifice in scris Mobile Devices SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului si poate returna produsul sau produsele comandate in acelasi termen de 10 zile.

Produsele cumparate pot fi returnate doar daca acestea sunt in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Mobile Devices SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

10.    Promotii si concursuri

Mobile Devices SRL stabilieste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu, site-urilor de socializare, blog-uri, newslettere sau altor mijloace de comunicare ale firmei Mobile Devices SRL etc. De aceste promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valabila si numai in limita stocului disponibil. Mobile Devices SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare prealabila.

11.    Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul www.huse-folii.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

12.    Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser si erori de functionare

Site-ul www.huse-folii.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Firma Mobile Devices SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Mobile Devices SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.huse-folii.ro.

Mobile Devices SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.huse-folii.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

13.    Confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre client firmei Mobile Devices SRL, vor ramane in proprietatea firmei. Informatiile furnizate catre Mobile Devices SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Mobile Devices SRL, abonarea la newsletter etc.), conform legilor în vigoare. Mobile Devices SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai, fara acordul explicit al acestora.

Mobile Devices SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda datele personale ale utilizatorilor/clientilor. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise autoritatilor statului indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale, insa doar la solicitarea justificata a acestora.

Mobile Devices SRL isi rezerva dreptul ca la cererea clientilor sau din propria initiativa sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, invechite sau inadecvate (inclusiv stergerea conturilor clientilor care nu respecta conditiile de utilizare ale acestui site).

Prin inscrierea in baza de date a site-ului www.huse-folii.ro, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

14.    Forta majora

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15.    Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul www.huse-folii.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.

Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru orice intrebari, detalii suplimentare, sugestii sau reclamatii, va rugam sa ne contactati folosind formularul nostru online de contact sau prin e-mail la adresa: contact@huse-folii.ro.


Visa Secure   Visa Electron   Mastercard Secure   Maestro Secure   Plati online sigure prin Mobilpay